Паби Рівного: їж, пий, гуляй!

Розглянемо паби Рівного. Принаймні, ті заклади, які позиціонують себе пабами…

Розглянемо паби Рівного. Принаймні, ті заклади, які позиціонують себе пабами.

Перший заклад, що спадає на думку, коли говориш про паби в Рівному, — Irish Pub. Центр міста, де можна відшукати шматочок зеленої Ірландіїї. Irish пропонує нам ірландський автентичний колорит. Тут зручно, просторо і по-своєму атмосферно.

В закладі наявне все, що можна вимагати від пабу: великий вибір пива, смачна кухня, особливо страви з ірландської кулінарної традиції. Тут зручно дивитись футбол: великі компанії людей палко вболівають за свою команду, примостившись на зручних диванах зі своїм улюбленим пивом. Також часто проводяться тематичні івенти, що додає ще один плюс до карми закладу. Звичайно, про смаки не сперечаються, але якщо закортить характерної атмосфери пабу, то вам сюди.

Паб «Бочка», що на Симона Петлюри, демонструє нам пивний заклад з баварськими мотивами. Дивлячись на стилізовані бочки ззовні та всередині закладу, ви ніколи не забудете, що знаходитесь в «Бочці», скільки б пива ви не випили. Варто відмітити велику літню терасу зі зручними дерев’яними столами та стільцями. Звичайно, в закладі транслюють всі футбольні матчі, тому без проблем можна подивитись футбол, або просто обговорити під бокал вина чи віскі день минулий. В «Бочці» вас чекає різних сортів бочкове пиво та до власного смаку закуски.

Наступним популярним пивним закладом є «Хобі Паб». Тут також своя атмосфера — такий собі пригодницький дух витає в повітрі. Приміщення пабу оформлене величезною кількістю раритетних речей, які можна розглядати до безкінечності. В більшості випадків тут гамірно, проте, весело. «Хобі Паб» пропонує 15 видів живого пива на розлив, і це привід, щоб навідатись сюди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *