Фаст-фуд у Рівному

Фаст-фуд в кожному місті має свій особливий колорит. У Рівному культура якісного і смачного фаст-фуду тільки починає формуватися. Відкриваються нові заклади даного напрямку, які можуть змагатися між собою за відвідувачів та право бути кращим у місті…

Фаст-фуд у Рівному: економимо час смачно

Фаст-фуд в кожному місті має свій особливий колорит. У Рівному культура якісного і смачного фаст-фуду тільки починає формуватися. Відкриваються нові заклади даного напрямку, які можуть змагатися між собою за відвідувачів та право бути кращим у місті.

Наприклад, мережа «Тундир-Хаус» позиціонує себе як магазин смачної і швидкої їжі. Крім шаурми і хот-догів, тут можна спробувати традиційну грузинську випічку (лаваш, кубдарі, хачапурі) і солодощі (рахат-лукум, пахлава). А також різні види засмаженого на мангалі м’яса і грузинські соуси до нього.

shatrrr

 

До шаурми можна додати сир, перець, кукурудзу або замовити вегетаріанську без м’яса. Найкраща шаурма в Рівному робиться саме тут, тому шанувальникам даного виду фаст-фуду пропускати цей заклад не рекомендується.

shaurm2

А ще за смачною шаурмою можна зайти в недавно відкритий «vLavashe». Тут в шаурму, яка робиться з різних видів м’яса, додають дуже смачний соус, який зазвичай використовують фаст-фуди в центральній і східній частині країни. Їх жителі точно відчують себе тут як вдома і відзначать якість їжі і затишність закладу.

shaur324

А де ж у Рівному можна спробувати найкрутіший хот дог? «Street Food Perekus» знаходиться недалеко від центру міста і має широкий вибір хот-догів на будь-який смак, включаючи класичний американський. Всі види хот-догів відрізняються смаком і точно порадують будь-якого фаст-фудного гурмана. Також в закладі подають бургери і міні-бургери, сендвічі, такко і картопя-фрі.

shudmsasad

Прекрасна новина — у Рівному є фастфудні делікатеси. Наприклад турецька картопля (Кумпір), запечена з сиром, маслом, зеленню і спеціальними приправами. Таку можна скуштувати, наприклад, в Стамбулі. В Рівному її також роблять в легендарному «Аміго», Мецці всіх рівненських студентів і молоді. У картоплю можна додавати різні наповнювачі, серед яких крабові палички, сир фета, сосиски, оселедець і курка.

 

shasdsdew

Підсумовуючи, хочу сказати, що любителям фаст-фуду Рівне може запропонувати багато смачних перекусів і навіть здивувати екзотикою. Якщо любите швидку-їжу, протестуйте перераховані заклади самостійно і поділіться враженнями.

 

Ігорь Болотський

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *