День всіх закоханих у ресторанах Рівного

В той час, коли зима близиться до завершення, але щє морозить і присипає снігом, у серцях розпалюється вогонь кохання…

В той час, коли зима близиться до завершення, але ще морозить і присипає снігом, у серцях розпалюється вогонь кохання. Так, ви не помиляєтесь — наближається день усіх закоханих.
Чоловіки шукають винятковий подарунок, а жінки приміряють чарівні сукні, аби вразити свого обранця. У цей день ми всі хочемо романтичної атмосфери: частіше за все закохані відвідують кінотеатри, театри, льодові ковзанки і, звісно, затишні кав’ярні чи дорогі ресторани.

Для палко закоханих

Різноманітність закладів у Рівному дозволяє втілювати сміливі ідеї. Якщо для вас важливо усамітнитися і приділити увагу один одному, варто обрати заклад, у якому є маленька кімната або ж затишний куточок.

Ресторан-готель «Підкова» має широкий вибір кімнат, а також пропонує живу музику та вишукані страви. А якщо поряд не має бути зовсім нікого, тоді варто забронювати номер у готелі і замовити романтичну вечерю прямо туди. У «Підкові» також можна розважитись грою в більярд або відвідати басейн чи сауну..

Для гурманів-закоханих.

А ось ресторан для тих, хто хоче здивувати кохану або коханого незвичними для нашого міста стравами — «Баржа». Тематичне місце з цікавою кухнею підійде людям, які втомились від гастрономічної рутини.

Зовсім новий, але вже відзначений рівнянами гастропаб Father також приваблює городян вишуканою подачею та незвичною комбінацією продуктів. Обслуговування тут тримається на найвищому рівні. Зробіть замовлення і насолоджуйтесь живою музикою, поки готуються ваші страви.

Всім відоме кафе «Джем» пропонує страви єврейської кухні та смачне морозиво власного приготування. Порівняйте фалафель, що приготували у «Джемі» та антикафе Home. До речі, в Home можна платити за страви, а можна за час, який ви провели всередині з великою кількістю настільних ігор. Тому, якщо ви раптом залишились самі на 14 лютого, можна прийти сюди і присвятити свято безпечному азарту.

Для співочих закоханих

Для любителів поспівати є гарний заклад під назвою «Глобус». Щоб замовити столик, потрібно прийти до адміністратора особисто, оскільки по телефону зробити це неможливо, оплатити резерв, і вечір з веселими піснями для вас гарантовано.

Караоке «Лагуна» після оновлення виглядає дуже стильно та модно. Сучасна техніка та великий вибір пісень задовольняють різні музичні смаки. Приємна новина для тих хто хоче відсвяткувати компанією закоханих: щоб поспівати, потрібно оплатити столик, який коштує 500 грн., але цими ж грошима покривається їжа, напої і кальян, які ви замовите в закладі на таку ж суму. Лиш не приводьте компанію зі своїх колишніх на 14 лютого.

Для закоханих батьків

Якщо у вас діти і ви не можете їх залишити — не біда. Чудовий заклад з дитячою кімнатою «Челентано» розташований на вулиці Словацького. Страви, які пропонує заклад, завжди смакують діткам.

Ресторан «На Гірці» має повне дитяче меню здорового харчування, яке буде цікаво спробувати і дорослим.
«Мелін» — це ще одне дитяче кафе з ігровою кімнатою. А щоб дорослі також відпочили, до дитячого меню заклад пропонує легкі алкогольні напої.

Моя порада на 14 лютого — спробуйте для себе новий ресторан. Можливо ви знайдете місце щасливих зустрічей або спробуєте блюдо, що переверне ваш світ.

Магдаліна Войталюк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *